News & Trends
View AllRozszerzając ofertę swojej kawiarni o nowe smaki napojów, otwierasz drzwi do fascynującego świata kawowych eksperymentów. Czy zdarza Ci się zatrzymywać…
Inwestycja w edukację klienta może się okazać najlepszą inwestycją w Twój biznes, szczególnie jeżeli mówimy o kawiarniach specialty. Choć dla…
Wiele razy zdarza się dostać w kawiarni speciality niedoparzoną kawę. Paczka od znanej palarni, EK43 na barze i barista składający przysięgę: słodycz leśnych poziomek i posmak kakao. A w filiżance pustka i trudny do zdefiniowania aromat. Nudny, generyczny, lekko kwaśny smak pozbawiony życia. Kawa speciality to produkt pod wieloma względami trudny i, na dobrą sprawę, skomplikowany niemal do granic absurdu. Jeden błąd na dowolnym etapie drogi, którą przechodzi, może powiedzieć tym wszystkim wyszukanym notom sensorycznym z Instagrama „papa!”.
Rozszerzając ofertę swojej kawiarni o nowe smaki napojów, otwierasz drzwi do fascynującego świata kawowych eksperymentów. Czy zdarza Ci się zatrzymywać…
Inwestycja w edukację klienta może się okazać najlepszą inwestycją w Twój biznes, szczególnie jeżeli mówimy o kawiarniach specialty. Choć dla…
Latest
Dobra kawa w biurze to podstawa! Jakie ziarna wybrać do różnych ekspresów, tak aby każdy z pracowników znalazł coś dla siebie? Doradzamy!