• Autorzy
  • Kontakt
Search for:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
Blog B2B Coffeedesk
  • Baza wiedzy o produktach
    1. Kawa
    2. Herbata
    3. Akcesoria
    4. Zobacz wszystkie
    Jak założyć własną palarnię kawy? Porady od ekspertów LaCava
    5 marca 2023
    Spożycie kawy na świecie, w Europie i w Polsce
    22 listopada 2022
    Mleko do kawy – rodzaje, smak, jakość
    14 października 2022
    Jak sprawić, by kawa smakowała jak we włoskiej kawiarni?
    5 października 2022
    Metody obróbki kawy
    26 września 2022
    Jak i czym wykonać perfekcyjny latte art?
    11 sierpnia 2022
    Espresso specialty – dlaczego warto?
    21 lipca 2022
    Wysoka jakość przemiału na każdą kieszeń – młynki Eureka
    25 kwietnia 2022
    teapigs – najlepsza herbata do Twojego lokalu
    21 grudnia 2022
    Herbata dla zaawansowanych
    10 listopada 2022
    Kombucha – co to jest? Historia fermentowanego napoju
    8 lipca 2021
    Kawa w biurze – alternatywne sposoby
    15 lutego 2023
    V60 dla zaawansowanych
    2 stycznia 2023
    Nowe żarna ODE 2.0. Czy warto wprowadzić je do swojej oferty?
    12 grudnia 2022
    7 błędów głównych początkujących właścicieli kawiarni
    3 listopada 2022
    Jak zacząć z alternatywnymi metodami parzenia?
    24 września 2022
    Coffeedesk Branded: personalizowane akcesoria dla klientów biznesowych
    27 kwietnia 2022
    cold brew nitro Kawa macerowana na zimno – najgorętszy trend na rynku
    12 kwietnia 2022
    młynki 1Zpresso Jak rozszerzyć ofertę młynków ręcznych w ofercie Twojego e-commerce? Poznaj markę 1Zpresso!
    29 listopada 2021
    Jak założyć własną palarnię kawy? Porady od ekspertów LaCava
    5 marca 2023
    Kawa w biurze – alternatywne sposoby
    15 lutego 2023
    V60 dla zaawansowanych
    2 stycznia 2023
    teapigs – najlepsza herbata do Twojego lokalu
    21 grudnia 2022
    Nowe żarna ODE 2.0. Czy warto wprowadzić je do swojej oferty?
    12 grudnia 2022
    Spożycie kawy na świecie, w Europie i w Polsce
    22 listopada 2022
    Herbata dla zaawansowanych
    10 listopada 2022
    7 błędów głównych początkujących właścicieli kawiarni
    3 listopada 2022
    Previous Next
  • Baza wiedzy managera
    1. Finanse
    2. Marketing
    3. Trendy
    4. Wywiady
    5. Zobacz wszystkie
    Jak przygotować się handlowo na święta?
    15 listopada 2022
    7 błędów głównych początkujących właścicieli kawiarni
    3 listopada 2022
    Przykazania restauratora
    27 października 2022
    Jak zacząć z alternatywnymi metodami parzenia?
    24 września 2022
    Jak obniżyć foodcost?
    22 lipca 2022
    założyciele coffeedesk Omnichannel i kolejne kawiarnie – cele drugiej kampanii crowdinvestingowej Coffeedesk
    22 września 2021
    Dlaczego warto sprzedawać kawę z półki? – prosty sposób na poprawę wyników kawiarni.
    6 lutego 2023
    Jak przygotować się handlowo na święta?
    15 listopada 2022
    7 błędów głównych początkujących właścicieli kawiarni
    3 listopada 2022
    black friday Dlaczego Black Friday to świetna okazja do zwiększenia sprzedaży?
    14 września 2022
    Coffeedesk Branded: personalizowane akcesoria dla klientów biznesowych
    27 kwietnia 2022
    Czy palarnia kawy może być #lesswaste?
    19 lutego 2020
    Prowadzisz kawiarnię? Edukacja baristów to podstawa!
    27 listopada 2019
    Moc obsługi klienta w świecie gastronomii
    28 sierpnia 2019
    7 błędów głównych początkujących właścicieli kawiarni
    3 listopada 2022
    black friday Dlaczego Black Friday to świetna okazja do zwiększenia sprzedaży?
    14 września 2022
    cold brew nitro Kawa macerowana na zimno – najgorętszy trend na rynku
    12 kwietnia 2022
    kawowiec wisienki Trendy kawowe na 2022 rok
    3 stycznia 2022
    założyciele coffeedesk Omnichannel i kolejne kawiarnie – cele drugiej kampanii crowdinvestingowej Coffeedesk
    22 września 2021
    Czy palarnia kawy może być #lesswaste?
    19 lutego 2020
    Skąd się bierze cena kawy?
    30 grudnia 2019
    Prowadzisz kawiarnię? Edukacja baristów to podstawa!
    27 listopada 2019
    Edukacja klienta: dlaczego kawa nie musi być kwaśna?
    13 marca 2023
    Dlaczego warto sprzedawać kawę z półki? – prosty sposób na poprawę wyników kawiarni.
    6 lutego 2023
    Spożycie kawy na świecie, w Europie i w Polsce
    22 listopada 2022
    Jak przygotować się handlowo na święta?
    15 listopada 2022
    7 błędów głównych początkujących właścicieli kawiarni
    3 listopada 2022
    Przykazania restauratora
    27 października 2022
    Jak radzić sobie z negatywnymi komentarzami?
    25 października 2022
    Jak zacząć z alternatywnymi metodami parzenia?
    24 września 2022
    Previous Next
  • Znajdź swój profil działalności
    1. HoReCa
    2. Kawiarnia speciality
    3. Palarnia
    4. Sklep
    5. Biuro
    6. Inne
    7. Zobacz wszystkie
    Edukacja klienta: dlaczego kawa nie musi być kwaśna?
    13 marca 2023
    Dlaczego warto sprzedawać kawę z półki? – prosty sposób na poprawę wyników kawiarni.
    6 lutego 2023
    V60 dla zaawansowanych
    2 stycznia 2023
    teapigs – najlepsza herbata do Twojego lokalu
    21 grudnia 2022
    Spożycie kawy na świecie, w Europie i w Polsce
    22 listopada 2022
    Herbata dla zaawansowanych
    10 listopada 2022
    7 błędów głównych początkujących właścicieli kawiarni
    3 listopada 2022
    Przykazania restauratora
    27 października 2022
    Edukacja klienta: dlaczego kawa nie musi być kwaśna?
    13 marca 2023
    Dlaczego warto sprzedawać kawę z półki? – prosty sposób na poprawę wyników kawiarni.
    6 lutego 2023
    V60 dla zaawansowanych
    2 stycznia 2023
    teapigs – najlepsza herbata do Twojego lokalu
    21 grudnia 2022
    Nowe żarna ODE 2.0. Czy warto wprowadzić je do swojej oferty?
    12 grudnia 2022
    Spożycie kawy na świecie, w Europie i w Polsce
    22 listopada 2022
    Herbata dla zaawansowanych
    10 listopada 2022
    7 błędów głównych początkujących właścicieli kawiarni
    3 listopada 2022
    Jak założyć własną palarnię kawy? Porady od ekspertów LaCava
    5 marca 2023
    Jak radzić sobie z negatywnymi komentarzami?
    25 października 2022
    black friday Dlaczego Black Friday to świetna okazja do zwiększenia sprzedaży?
    14 września 2022
    Skąd się bierze cena kawy?
    30 grudnia 2019
    V60 dla zaawansowanych
    2 stycznia 2023
    Spożycie kawy na świecie, w Europie i w Polsce
    22 listopada 2022
    Jak przygotować się handlowo na święta?
    15 listopada 2022
    Jak radzić sobie z negatywnymi komentarzami?
    25 października 2022
    black friday Dlaczego Black Friday to świetna okazja do zwiększenia sprzedaży?
    14 września 2022
    Kawa w biurze – alternatywne sposoby
    15 lutego 2023
    teapigs – najlepsza herbata do Twojego lokalu
    21 grudnia 2022
    Jaką kawę do biura wybrać?
    29 sierpnia 2022
    Jaki ekspres do biura wybrać?
    31 lipca 2022
    Prosty sposób na kawę w biurze, hotelu, kawiarni i restauracji – dlaczego warto wybrać ekspres przelewowy?
    24 września 2019
    kawa w hotelu Kawa specialty: jak podwyższyć standard usług oferowanych przez hotel?
    20 czerwca 2022
    Edukacja klienta: dlaczego kawa nie musi być kwaśna?
    13 marca 2023
    Jak założyć własną palarnię kawy? Porady od ekspertów LaCava
    5 marca 2023
    Kawa w biurze – alternatywne sposoby
    15 lutego 2023
    Dlaczego warto sprzedawać kawę z półki? – prosty sposób na poprawę wyników kawiarni.
    6 lutego 2023
    V60 dla zaawansowanych
    2 stycznia 2023
    teapigs – najlepsza herbata do Twojego lokalu
    21 grudnia 2022
    Nowe żarna ODE 2.0. Czy warto wprowadzić je do swojej oferty?
    12 grudnia 2022
    Spożycie kawy na świecie, w Europie i w Polsce
    22 listopada 2022
    Previous Next
  • Search for:
Baza wiedzy managera

Edukacja klienta: dlaczego kawa nie musi być kwaśna?

13 marca 2023
Kawa 5 marca 2023

Jak założyć własną palarnię kawy? Porady od ekspertów LaCava

Założenie własnej palarni kawy wydaje się być pomysłem tak niecodziennym i abstrakcyjnym, jak przeprawa rowerem…

Czytaj dalej
Akcesoria 15 lutego 2023

Kawa w biurze – alternatywne sposoby

Powiedzmy to sobie jasno! Kawa w biurach nie zawsze jest pierwszych lotów. Jeśli nie jest…

Czytaj dalej
Baza wiedzy managera 6 lutego 2023

Dlaczego warto sprzedawać kawę z półki? – prosty sposób na poprawę wyników kawiarni.

Ci z Was, którzy mieli okazję odwiedzić Coffeedeskowe kawiarnie, wiedzą, że nie samą kawą sprzedawaną na barze Coffeedesk stoi. Półki w naszych kawiarniach uginają się od paczek kawy, akcesoriów do jej parzenia, przenośnych kubków, porcelany, młynków i książek. Dlaczego? O tym dowiecie się, czytając dalej.

Czytaj dalej
Akcesoria 2 stycznia 2023

V60 dla zaawansowanych

Prawie 20 lat po pojawieniu się na rynku pierwszego Hario V60, nadal jest to najchętniej…

Czytaj dalej
Baza wiedzy o produktach 21 grudnia 2022

teapigs – najlepsza herbata do Twojego lokalu

Czym jest herbata najwyższej jakości? Dobrej jakości herbatę można poznać na kilka sposobów. Po pierwsze,…

Czytaj dalej
Akcesoria 12 grudnia 2022

Nowe żarna ODE 2.0. Czy warto wprowadzić je do swojej oferty?

Kilka lat temu młynek Fellow Ode podbił scenę kawową na całym świecie. Producenci sprzedali masę…

Czytaj dalej
Baza wiedzy managera 22 listopada 2022

Spożycie kawy na świecie, w Europie i w Polsce

Kawa to jeden z najpopularniejszych napojów bezalkoholowych na świecie, doceniany za swój aromat i zawartość…

Czytaj dalej
Baza wiedzy managera 15 listopada 2022

Jak przygotować się handlowo na święta?

Święta to najgorętszy okres dla wielu biznesów. Grudniowa sprzedaż to nawet 30% utargów z całego…

Czytaj dalej
Baza wiedzy o produktach 10 listopada 2022

Herbata dla zaawansowanych

Kawa i herbata od lat konkurują w świadomości ludzi o miano najpopularniejszego napoju na świecie.…

Czytaj dalej
Previous1 2 3 … 6Next
  • Polecane
    • Dlaczego warto sprzedawać kawę z półki? – prosty sposób na poprawę wyników kawiarni.
      6 lutego 2023
    • Jak stać się kawiarnią less waste?
      2 sierpnia 2019
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
  • STREFA B2B
  • SKLEP COFFEEDESK
  • USŁUGI COFFEEDESK
  • KAWIARNIA COFFEEDESK

© 2019 Coffeedesk.pl All registered.

Top