News & Trends
View AllKawiarni jest dziś więcej niż kiedykolwiek. Gość może usiąść w dowolnej i zostać jej stałym bywalcem. Jak sprawić, by to…
Klienci nie kupują tylko produktu. Kupują łatwość, zaufanie, poczucie, że „wszystko działa jak trzeba”. Sklep internetowy musi to udźwignąć i…
Kawiarni jest dziś więcej niż kiedykolwiek. Gość może usiąść w dowolnej i…
Klienci nie kupują tylko produktu. Kupują łatwość, zaufanie, poczucie, że „wszystko działa…
Dobra kawa to za mało, żeby zapełnić lokal. Klienci przychodzą tam, gdzie…
Klienci chcą pić coś zimnego, roślinnego i „działającego”. W karcie musi być…
Wielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”.…
W każdym lokalu gastronomicznym nieodłącznym elementem wydatków jest food cost. Czym jest food cost w gastronomii i ile powinien wynosić?
Klienci nie kupują tylko produktu. Kupują łatwość, zaufanie, poczucie, że „wszystko działa jak trzeba”. Sklep internetowy musi to udźwignąć i…
Kawiarni jest dziś więcej niż kiedykolwiek. Gość może usiąść w dowolnej i zostać jej stałym bywalcem. Jak sprawić, by to…
Klienci nie kupują tylko produktu. Kupują łatwość, zaufanie, poczucie, że „wszystko działa jak trzeba”. Sklep internetowy musi to udźwignąć i…