News & Trends
View AllKlienci chcą pić coś zimnego, roślinnego i „działającego”. W karcie musi być miejsce na cloud coffee, cold brew w butelce,…
Wielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”. Ale to młynek decyduje, czy espresso będzie smaczne.…
Klienci chcą pić coś zimnego, roślinnego i „działającego”. W karcie musi być…
Wielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”.…
W każdym lokalu gastronomicznym nieodłącznym elementem wydatków jest food cost. Czym jest food cost w gastronomii i ile powinien wynosić?
W jednej kawiarni wszystko masz pod ręką. Wiesz, co się sprzedaje, kto…
Menu to jedno z najważniejszych narzędzi sprzedaży w każdej kawiarni. Dobrze zaprojektowane…
Królowa herbat Matcha to najcenniejsza z japońskich herbat i serce herbacianej ceremonii.…
Wielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”. Ale to młynek decyduje, czy espresso będzie smaczne.…
Klienci chcą pić coś zimnego, roślinnego i „działającego”. W karcie musi być miejsce na cloud coffee, cold brew w butelce,…
Wielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”. Ale to młynek decyduje, czy espresso będzie smaczne.…