News & Trends
View AllW każdym lokalu gastronomicznym nieodłącznym elementem wydatków jest food cost. Czym jest food cost w gastronomii i ile powinien wynosić?
W jednej kawiarni wszystko masz pod ręką. Wiesz, co się sprzedaje, kto z kim pracuje, kiedy coś nie gra. Ale…
Woda to 98% każdej kawy, ale rzadko trafia na listę inwestycji. Zła…
Klient nie lubi długiego czasu oczekiwania, barista stresu, a właściciel strat –…
Ludzie nie wracają po kawę, wracają po uczucie, którego doznali ostatnim razem.…
Źle dobrana filiżanka może zrujnować latte art, przyspieszyć stygnięcie kawy i sprawić,…
Kiedy wchodzisz do ulubionej kawiarni, zapach świeżo mielonej kawy miesza się z…
Sezon świąteczny to doskonały czas, by zwiększyć obroty w Twojej kawiarni, przyciągając…
Woda to 98% każdej kawy, ale rzadko trafia na listę inwestycji. Zła woda psuje smak, niszczy sprzęt i zwiększa koszty…
W każdym lokalu gastronomicznym nieodłącznym elementem wydatków jest food cost. Czym jest food cost w gastronomii i ile powinien wynosić?
W jednej kawiarni wszystko masz pod ręką. Wiesz, co się sprzedaje, kto z kim pracuje, kiedy coś nie gra. Ale…