News & Trends
View AllKlienci chcą pić coś zimnego, roślinnego i „działającego”. W karcie musi być miejsce na cloud coffee, cold brew w butelce,…
Wielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”. Ale to młynek decyduje, czy espresso będzie smaczne.…
Menu to jedno z najważniejszych narzędzi sprzedaży w każdej kawiarni. Dobrze zaprojektowane…
Królowa herbat Matcha to najcenniejsza z japońskich herbat i serce herbacianej ceremonii.…
Woda to 98% każdej kawy, ale rzadko trafia na listę inwestycji. Zła…
Klient nie lubi długiego czasu oczekiwania, barista stresu, a właściciel strat –…
Ludzie nie wracają po kawę, wracają po uczucie, którego doznali ostatnim razem.…
Źle dobrana filiżanka może zrujnować latte art, przyspieszyć stygnięcie kawy i sprawić,…
Menu to jedno z najważniejszych narzędzi sprzedaży w każdej kawiarni. Dobrze zaprojektowane zwiększa średni rachunek, porządkuje proces obsługi i buduje…
Klienci chcą pić coś zimnego, roślinnego i „działającego”. W karcie musi być miejsce na cloud coffee, cold brew w butelce,…
Wielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”. Ale to młynek decyduje, czy espresso będzie smaczne.…