News & Trends
View AllWielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”. Ale to młynek decyduje, czy espresso będzie smaczne.…
W każdym lokalu gastronomicznym nieodłącznym elementem wydatków jest food cost. Czym jest food cost w gastronomii i ile powinien wynosić?
Źle dobrana filiżanka może zrujnować latte art, przyspieszyć stygnięcie kawy i sprawić,…
Kiedy wchodzisz do ulubionej kawiarni, zapach świeżo mielonej kawy miesza się z…
Sezon świąteczny to doskonały czas, by zwiększyć obroty w Twojej kawiarni, przyciągając…
W Coffeedesk wierzymy, że dobrze dobrany prezent to nie tylko sposób na…
Black Friday to nie tylko okazja do zwiększenia sprzedaży, ale również moment,…
Aby zdobyć i utrzymać pozycję na dynamicznym rynku kawowym, nie wystarczy tylko…
Ludzie nie wracają po kawę, wracają po uczucie, którego doznali ostatnim razem. Czy było ciepłe powitanie, czy chaotyczna kolejka? Czy…
Wielu właścicieli kawiarni skupia się na ekspresie, bo „to on robi kawę”. Ale to młynek decyduje, czy espresso będzie smaczne.…
W każdym lokalu gastronomicznym nieodłącznym elementem wydatków jest food cost. Czym jest food cost w gastronomii i ile powinien wynosić?