News & Trends
View AllSezon świąteczny to doskonały czas, by zwiększyć obroty w Twojej kawiarni, przyciągając klientów za pomocą gotowych zestawów prezentowych oraz świątecznego…
W Coffeedesk wierzymy, że dobrze dobrany prezent to nie tylko sposób na docenienie członków zespołu, ale też doskonała okazja, by…
Spełniasz swoje marzenie: porzucasz pracę, spisujesz pomysły, zbierasz hajsy, znajdujesz idealny lokal…
Jak prowadzić gastronomię z sukcesem? 10 rzeczy, które musisz wiedzieć, jeśli nie…
Jeśli prowadzisz własny biznes, najpewniej działasz również w internecie. Instagram, Facebook, Linkedin,…
Kawa z mlekiem, czy bez? Oto jest pytanie! Niektórzy uważają, że kawa…
Espresso italiano zostało oczywiście oficjalnie zdefiniowane, a Istituto Nazionale Espresso Italiano wymienia…
Co kryje się za tajemniczymi pojęciami myta/naturalna i na czym polega obróbka kawy? Czy ta sama kawa może mieć całkowicie różne smaki?
Prawie 20 lat po pojawieniu się na rynku pierwszego Hario V60, nadal jest to najchętniej używany dripper, zarówno w kuchniach…
Sezon świąteczny to doskonały czas, by zwiększyć obroty w Twojej kawiarni, przyciągając klientów za pomocą gotowych zestawów prezentowych oraz świątecznego…
W Coffeedesk wierzymy, że dobrze dobrany prezent to nie tylko sposób na docenienie członków zespołu, ale też doskonała okazja, by…