News & Trends
View AllLudzie nie wracają po kawę, wracają po uczucie, którego doznali ostatnim razem. Czy było ciepłe powitanie, czy chaotyczna kolejka? Czy…
Źle dobrana filiżanka może zrujnować latte art, przyspieszyć stygnięcie kawy i sprawić, że lokal straci na spójności wizerunkowej. Jeśli chcesz,…
Ci z Was, którzy mieli okazję odwiedzić Coffeedeskowe kawiarnie, wiedzą, że nie samą kawą sprzedawaną na barze Coffeedesk stoi. Półki w naszych kawiarniach uginają się od paczek kawy, akcesoriów do jej parzenia, przenośnych kubków, porcelany, młynków i książek. Dlaczego? O tym dowiecie się, czytając dalej.
W każdym lokalu gastronomicznym nieodłącznym elementem wydatków jest food cost. Czym jest food cost w gastronomii i ile powinien wynosić?
Planujesz otworzyć kawiarnię? Wybór odpowiedniego młynka do kawy to kluczowa decyzja, która…
Milbok to odpowiedź na potrzeby baristów, u których narodził się pomysł na…
Jakość środowiska pracy ma bezpośredni wpływ na produktywność, kreatywność, a także na…
Szukasz idealnego balansu między jakością a ceną kawy? Jeśli tak, Arcaffè jest…
World of Coffee to jedno z najważniejszych wydarzeń w branży kawy specialty, które oferuje możliwość spotkań na żywo i rozwijania…
Ludzie nie wracają po kawę, wracają po uczucie, którego doznali ostatnim razem. Czy było ciepłe powitanie, czy chaotyczna kolejka? Czy…
Źle dobrana filiżanka może zrujnować latte art, przyspieszyć stygnięcie kawy i sprawić, że lokal straci na spójności wizerunkowej. Jeśli chcesz,…